Operationeel management

JvM Connect biedt uw organisatie ad interim ondersteuning aan op het gebied van operationeel management bij uitval van uw manager of uitbreiding van de werkzaamheden. Ik heb zeer ruime ervaring als operationeel manager op het gebied van inkoop, facilitair management, KVGM, planning, werkvoorbereiding en leiding geven aan een (productie) organisatie. Ik pas mij snel aan naar uw werkomgeving en volg daarbij volledig het belang van uw bedrijf. De inzet van een interim manager is gunstig omdat u alleen de gewerkte uren betaald.

Kom in contact

Maak kennis met JVM Connect

Maak kennis met JVM Connect

JvM Connect richt zich op technische bedrijven die een leidende positie ambiëren of willen behouden door excellent te presteren. Hiervoor is het belangrijk dat bedrijven blijven veranderen en meebewegen met de marktsituatie en de economie.  

In mijn werk leg ik de verbinding tussen de directie en de medewerkers enerzijds en tussen de medewerkers en de werkprocessen anderzijds.  

Door de waan van alle dag ontbreekt het vaak aan capaciteit om veranderingen of verbeteringen in het proces efficiënt en volledig te realiseren. Een ander aspect is dat het veranderen van een organisatie en haar medewerkers lastig is, zeker vanuit de eigen organisatie waar iedereen een vertrouwde manier van werken heeft.